معرفی انواع دیوارپوش

دیوارپوش های متنوعی در بازار امروز وجود دارد که در ساخت و ساز و یا بازسازی از آنها به وفور استفاده می گردد. برای ایجاد دکوراسیون داخلی جذاب دیگر نمیتوان از گچکاری و دیوارهای ساده به تنهایی بهره برد. از دیرباز کاغذ دیواری و پوستردر معماری و دکوراسیون داخلی استفاده می شد. امروزه انواع دیوارپوش های متنوع تولید و وارد بازار شده اند که هرکدام دارای ویژگی های مختلفی هستند.

در این مقاله انواع دیوارپوش های موجود در بازار را به طور اختصار نام برده و معرفی میکنیم و با ویژگی های انها تا حدودی آشنا می شویم:

دیوارپوش پی وی سی

دیوارپوش پی وی سی یکی از انواع دیوارپوش های موجود در بازار است.این دیوارپوش را بسیاری از ما میشناسیم. یکی از ارزان ترین گزینه ها که البته کیفیت مناسبی نیز دارد،برای بازسازی می تواند این دیوارپوش ها باشد.دیوارپوش های پی وی سی انواع مختلفی دارد که یکی از آنها پانل های pvc هستند که عرض آنها 20 سانتی متر و طول آنها 6 متر می باشد. این پانل ها درطول 6 متر قابلیت انعطاف پذیری حدودی دارند و می توانند اشکال مختلفی ایجاد نمایند.

از ویژگی های دیوارپوش های پی وی سی :

  • ضد آب
  • قابل شستشو
  • ضد حشره
  • خود اطفا
  • طرح و رنگ متنوع
  • قابل انعطاف در طول
  • نصب آسان
  • سبک

پانل های طولی پی وی سی برای فضاهای اداری و تجاری،مسکونی و … استفاده می شوند. معمولا به دلیل ویژگی های این پانل ها در سوله های بزرگ نیز در سقف و یا دیواره ها این متریال به کار می رود.

دیوارپوش های pvc جایگزین لمبه های چوبی نیز هستندو لمبه های چوبی در مقابل رطوبت و حشرات مقاومت مناسبی ندارند. همچنین پانل های طولی pvc در طرح روکش های متنوع چوبی نیز تولید میگردند که جایگزین نمودن انها به جای لمبه های چوبی کار ساده ای می شود.

دیوارپوش ضد ضربه

دیوارپوش های ضد ضربه نسل جدیدتری از دیوارپوش های pvc هستند. این دیوارپوش ها مقاومت بالاتری در مقابل ضربه و فشار دارند و همچنین انعطاف پذیری کمتری نیز دارند. دیوارپوش های ضد ضربه برای فضاهای پرتردد که امکان خوردن اشیا به دیواره ها وجود دارد بسیار مناسب است. قیمت دیوارپوش های ضد ضربه pvc از دیوارپوش های ساده آن بالاتر بوده اما به نسبت دیگر دیوارپوش ها هنوز در رتبه ی دیوار پوش های با کیفیت و قیمت مناسب قرار میگرد.

دیوارپوش های ضد ضربه در لابی ها و راهروها و فضاهای اداری استفاده بسیار زیادی دارد.

ویژگی های دیوارپوش های ضدضربه pvc مانند دیوارپوش های پی وی سی بوده با این تفاوت که تنها مقاومت این دیوارپوش ها بیشتر است.

دیوارپوش سنگ مصنوعی

دیوارپوش های سنگ مصنوعی با نام های مختلفی در بازار شناخته می شوند: ماربل شیت، تاپشیت، سنگ مصنوعی، استونیت، دیوارپوش آنتی باکتریال، دیوارپوش بیمارستانی و ….

این دیوارپوش ها در بازار دکوراسیون داخلی جای خود را باز کرده اند و به دلیل ویژگی های منحصر به فردی که دارند طرفداران بسیار زیادی دارند. دیوارپوش های سنگ مصنوعی به تدریج می توانند جایگاه سنگ طبیعی را پرکنند. تاپشیت ها به دلیل سبک بودن قابلیت جا به جایی آسان دارند و یک اسلب 1.22*2.80 متری آن می تواند به راحتی در طبقات حمل شود. هر ورق از تاپشیت ها حدود 25 کیلوگرم وزن دارد که در مقایسه سنگ با همین ابعاد بسیار سبک است.

نصب تاپشیت ها بدون ملات است. یعنی شما برخلاف سنگ نیازی به ملات سیمان و ماسه برای نصب تاپشیت نخواهید داشت. دیوارپوش تاپ شیت با چسب پلی اورتان به راحتی بر روی انواع سطوح صاف نصب می گردد.

دیوارپوش های ماربل شیت ضد آب هستند و مقاومت بسیار بالایی در مقابل ضربه دارند. همچنین طول عمر بالای این دیوارپوش ها توجیه اقتصادی مناسبی دارد.

ضخامت دیوارپوش های طرح سنگ 3.7 میلی متر است.همین امر موجب می گردد تا فضای زیادی را اشغال نکند و همین امر نیز برتری این متریال نسبت به سنگ طبیعی است. طرح های متنوع و روکش های این دیوارپوش سلیقه های مختلف را پوشش میدهد.

از ماربل شیت ها به دلیل آنتی باکتریال بودن می توان در انواع فضاهای کلینکال و بیمارستانی استفاده نمود. زیرا تاییدیه های لازم را داراست و کاملا به صورت بدون درز می توان آن را اجرا نمود.بنابراین دیوارپوش های آنتی باکتریال یا بیمارستانی نیز شناخته می شوند.

 

ویژگی های ماربل شیت ها:

  • ضد آب
  • ضد حشره
  • خود اطفا(دارای گواهینامه B2 آتشنشانی)
  • سبک
  • قابل شستشو با انواع مواد شوینده
  • نصب ساده
  • مقاوم در برابر ضربه
  • آنتی باکتریال

دیوارپوش تاپشیت نورگذر

نوع دیگری از دیوارپوش های تاپشیت وجود دارد که به آن بک لایت، شفاف یا نورگذر می گویند. دیوارپوش های نورگذر از جمله دیوارپوش های جذاب به خصوص برای کارهای دکوراتیو می باشد. تاپشیت های نورگذر برای استفاده در سقف و نورپردازی در پشت آن و همچنین احجام دکوراتیو استفاده می شود. کانترهای خاص و ستون های نورپردازی شده.

ویژگی های ماربل شیت های بک لایت دقیقا با ماربل شیت های عادی برابر است و تنها ضخامت آنها متفاوت است.

دیوارپوش ماربل شیت فورمچ

دیوارپوش فورمچ چیست ؟ فورمچ ها به معنای دیوارپوش های 4 تکه ای هستند که مانند پازل در کنار یکدیگر قرار میگیرند و تصویری واحد را به وجود می آورند. ماربل شیت های فورمچ در طرح های سنگ های طبیعی تولید می شوند. ابعاد هر تکه از آنها 80*120 است و 4 تکه آن در کنار یکدیگر تشکیل یک سطح 160*240 را میدهد.

ویژگی ها و ضخامت تاپ شیت فورمچ دقیقا مانند تاپشیت های عادی است بنابراین در انواع فضاهایی که می توان از تاپشیت استفاده نمود از طرح های فورمچ آن نیز می توان استفاده کرد.

برای ایجاد فضاهای شیک و لوکس در دکوراسیون داخلی می توانیم به راحتی از این دیوارپوش ها به خصوص برای فضای لابی یا پشت تلویزیون استفاده نماییم .

نصب دیوارپوش های ماربل شیت فورمچ مانند دیوارپوش های ماربل شیت عادی می باشد و با چسب پلی اورتان به دیوار نصب میگردند. طبیعتا به دلیل نوع روکش و چاپ این دیوارپوش ها  و خاص بودن آنها، قیمت ماربل شیت های فورمچ از ماربل شیت های ساده بالاتر می باشد.

دیوارپوش پلی استایرن

دیوارپوش های پلی استایرن ظاهری نظیر دیوارپوش های پی وی سی هستند. با این تفاوت که پانل های پلی استایرن توپرهستند.مقاومت دیوارپوش های پلی استایرن بسیار بالاتر از پی وی سی می باشد. اما به دلیل توپر بودن وزن بالایی دارند. همچنین نصب دیوارپوش های پلی استایرن به سادگی دیگر دیوارپوش ها نیست. قیمت دیوارپوش های پلی استایرن متغیر بوده و با توجه به کیفیت آن تعیین میگردد. اما با توجه به متریال های جدیدی که در بازار وجود دارد صرفه اقتصادی چندانی ندارد.

دیوارپوش ام دی اف

دیوارپوش های ام دی اف در دو نوع پانل های ام دی اف و یا تخته هایی از جنس ام دی اف هستند. ام دی اف به دلیل جنس متریال ضد آب نیست و ممکن است در فضاهایی که باز هستند حشرات به آن آسیب برساند. اما به هر حال چوب طبیعی حس گرما و زندگی به فضا می بخشد و در بسیاری از پروژه ها کارفرما علاقه بسیاری به استفاده از دیوارپوش های ام دی اف دارد. قیمت ام دی اف با توجه به دانسیته آن و نوع و کیفیت روکش متغییر است. اما با توجه به این که روزانه متریال های نوین با ویژگی های کامل تر روانه بازار میگردند استفاده از ام دی اف در صنعت دکوراسیون داخلی کمتر شده است.

دیوارپوش سه بعدی چرمی

 

دیوارپوش های سه بعدی در هنگام ظهور انقلابی بزرگ برپا کردند.دیوارهای صاف و مسطح با این دیوارپوش ها شاخص تر شدند. دیوارپوش های سه بعدی با روکش چرمی بسیار نرم و سبک هستند و می توان در طرح های متنوعی که دارند با روکش ها در رنگ های جذاب ترکیب شده و از آنها در دکوراسیون داخلی بهره برد.

دیوارپوش های سه بعدی چرمی را می توان برای دیوارپشت تخت، پشت تلویزیون و حتی برای یک دیوار پذیرایی و نشیمن استفاده کرد. نقطه ی کانونی یک فضا را می توان با شاخص نمودن با این دیوارپوش ها ایجاد کرد.

ویژگی های دیوارپوش های سه بعدی چرمی:

  • سبک
  • طرح و رنگ متنوع
  • نصب آسان
  • قابل شستشو
  • عایق حدودی صوتی و حرارتی
  • ظاهری زیبا

از دیوارپوش های سه بعدی با رنگ های شاد می توان در مهدکودک ها و فضای بازی کودکان نیز بهره برد. زیرا به دلیل نرم بودن این دیوارپوش ها امنیت نسبی برای کودکان ایجاد می شود . کودکان در هنگام بازی در صورت برخورد با دیوار هیچ گونه صدمه ای نخواهند دید.

دیوارپوش بتن اکسپوز

بتن متریالی است که زمانی به عنوان یک مصالح ساختمانی و برای ایجاد دیوارها و پوسته ی زیرین از آن استفاده می شد و از نظر بسیاری از افراد ظاهری نازیبا داشت. با به وجود آمدن سبک های مدرن و پست مدرن و سبکهای صنعتی دیگر متریال هایی که زمانی نامناسب بود و پوشانده می شد محبوب شد. متریال هایی مانند بتن نیز به صورت تایل هایی ساده و در ابعاد مختلف تولید شد و برای نما و یا دیوارپوش های داخلی از آن استفاده شد.

سپس با گذشت زمان دیوارپوش های بتنی نیز طرح های متنوعی به خود گرفتند ودر حال حاضر در طرح های 6 ضلعی، سه بعدی الماس، لوتوس و … تولید و به بازار عرضه میگردند.

از دیوارپوش های بتن اکسپوز می توان در فضاهای داخلی و خارجی استفاده نمود. دیوارپوش بتنی با چسب مخصوص بر روی دیوار چسبانده می شوند. این متریال قابلیت رنگ پذیری داشته و امکان این موضوع که در رنگ های سفارشی تولید گردند وجود دارد.

دیوارپوش آجری

دیوارپوش آجری از نمونه دیوارپوش هایی است که در سبک مدرن بسیار محبوب است. آجرهای سفید و رنگی برای کار کردن بر روی یک دیوار منزل مسکونی و یا دفتر کار بسیار مناسب است.

آجر به ظاهر دکوراسیون شما جلوه ای جذاب میبخشد.آجرهای دکوراتیو از جنس آجرهای طبیعی بوده ولی ضخامت آنها در حدود 1الی 2 سانت است. پس نصب آنها فضای زیادی از محیط شما اشغال نمیکند. نصب دیوارپوش های آجری با چسب مخصوص است و سپس بین فاصله های آن با پودر بندکشی پر می شود.پودر بندکشی نیز دارای رنگ بندی می باشد.

پارچه دیواری

به پارچه دیواری دیوارکوب گفته می شود. پارچه های دیواری توسط ابزار مخصوص به دیوار کوبیده می شوند و نصب می گردند. پارچه دیواری در قدیم که انواع دیوارپوش های متنوع وجود نداشت یکی از لاکچری ترین نوع دیوارکوب به حساب می آمد و طرفداران بسیاری داشت اما امروزه با پدید آمدن محصولات جدید پارچه دیواری ها به صورت خاص تولید شدند و تبدیل به کالایی شدند که بسیار محدودتر از آنها استفاده شد.

کاغذ دیواری

کاغذ دیواری از دیرباز شناخته شده ترین محصول برای دیوار محسوب می گردد. همه با کاغذ دیواری ها آشنایی دارند اما ممکن است انواع مختلف ان را به صورت تخصصی نشناسند. کاغذ دیواری هایی با الیاف پی وی سی و یا الیاف طبیعی در بازار موجودند که از لحاظ کیفیت، ضد آب بودن، سبک بودن و انواع طرح ها با یکدیگر متفاوتند.

قیمت کاغذ دیواری به نسبت دیوارپوش های دیگر متنوع تر است و رنج قیمتی ثابتی در بازار برای آن وجود ندارد. بهتر است برای خرید کاغذ دیواری از کارشناسانی کمک بخواهید که در زمینه جنس کاغذ دیواری بتواند شما را کاملا راهنمایی کند.

پوستر

 

 یکی دیگر از انواع دیوارپوش ها پوستر می باشد. پوسترها معمولا با کاغذ دیواری اشتباه گرفته می شوند. اما دارای تفاوت های بسیاری هستند. پوسترها انواع کاغذ های متنوعی هستند که قابلیت چاپ طرح دلخواه شما را در اندازه ها و ابعاد متنوع دارند.

پارچه ها و کاغذ های مخصوصی که طرح ها بر روی ان چاپ می شوند انواع مختلفی دارند. اکلیلی و ساده و یا دارای بافت هستند و ضخامت های مختلفی دارند. نصب پوستر با چسب انجام میگیرد و به سادگی در منزل و یا هر فضای دلخواه قابلیت نصب دارند.

 

برای اطلاع از قیمت و خرید محصولات موجود در سایت و انواع دیوارپوش ها می توانید با شماره های زیر تماس حاصل نموده و یا از طریق واتساپ با ما در ارتباط باشید:

021-77741815

021-77741823

021-77870558

0930-7368442